В подкрепа на строежа на високата сграда на Артекс на ул. Златен рог 10 в Лозенец

Уважаеми съграждани,
Скъпи столичани,
Скъпи приятели, 
Мили съседи, 

Строителството на небостъргач на ул. "Златен рог" 10, бул. "Джеймс Баучър" (срещу хотел Маринела) вече е започнало. Изграждането на подобна модерна сграда, ще промени облика на квартала и града. Проектът предвижда изграждането на ЕКОЛОГИЧНА ЖИЛИЩНА СГРАДА. 

Група провокатори, обаче, се опитват да възпрат построяването на сградата. Строителството на такъв тип жилищна сграда ще допринесе за по-модерен изглед на квартала ни, по-добра инфраструктура и най-важното, повече посещения на нашите местни заведения. 

Моля, подкрепете петицията ни. 
Аз съм "за" развитието на нашия квартал! 

Ние смятаме, че строителството на подобна жилищна сграда ще допринесе за квартала. Смятаме, че сградата е красива и заслужава да намери мястото си в квартал като нашия. Ние искаме по-модерен квартал. Искаме заведенията ни да имат шанс за повече посетители и по-голяма реклама. И смятаме, че построяването на такава сграда само би допринесла. 
Смятаме, че сградата ще подобри инфраструктурата на квартала. 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Соня Калугерова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook