УАСГ - изпити онлайн

Против провеждане на присъствени семестриални изпити!!!!!

Гр. София е с най-висока заболеваемост в България. Фактът, че има студенти от цялата страна, прави възможно увеличаването на опасността от заразяване и разпространение на вируса.
Както знаем по последни нареждания : забранени са - струпвания на хора на едно място, а това няма как да се избегне ,ако изпитите бъдат присъствени поради наличието на много студенти.

Време е да покажем ,че УАСГ е един от най-добрите университети в България. Трябва с общи усилия да се справим с трудностите и с кураж,разум и упорство да продължим своята академична работа!

Нужно е да се направи програма, с която да се провеждат всички лекции и упражнения, макар и дистанционно,което смятаме,че е напълно постижимо предвид развитието на технологиите. Смятаме ,че заверките могат да се взимат и през компютъра ,и е напълно постижимо изпитите ни да се провеждат онлайн.

Никой от университите не беше подготвен, за тази световна ситуация ,която наложи промяна на досегашния ни живот, но имаме примери от други ВУЗ за успехи в справянето с тази извънредна ситуация.Смятаме и вярваме,че нашият университет може да бъде също в графата на успешното справяне с акадамичната работа.

Вярваме ,че с целенасоченост и желание,ще се справим и ние!

Нека здравето бъде на първо място!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Студенти от УАСГ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...