Удостояване със званието и значка „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ХАСКОВО“ на нашата любима учителка г-жа Тереза Андонова

Ние, възпитаниците на бившата Немска езикова гимназия – НЕГ Хасково, сега ЕГ „Проф. Д-р Асен Златаров“ – Хасково, както и учредителите и членовете на сдружение „АЛУМНИ ЕГ-Х“, подкрепяме с подписите си предложението на гимназията и на „АЛУМНИ ЕГ-Х“ за удостояване със званието и значка „ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ХАСКОВО“ на нашата любима учителка г-жа Тереза Андонова. За нас тя е не само учител, но и знакова личност за гр. Хасково. В годините, през които тя е работила само и единствено в Езиковата гимназия на гр. Хасково, бивша НЕГ, Тереза Андонова е подготвила стотици ученици от различни поколения – родители, деца, внуци, цели семейства, които са съхранили в себе си спомена за изключителния професионалист, за човека, който е правил за другите всичко от душа, за приятеля, който ги е водил по пътя на предизвикателствата и им е помагал да се справят в най-трудните ситуации. Неизброими са нашите успехи като нейните възпитаници, тя е между тези, на които ги дължим, защото винаги е била отдадена на професията си, била е наш приятели и съветник в трудни моменти. Благодарим ти, Тереза!

Сдружение "АЛУМНИ ЕГ-Х", Юлия Тодорова    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Сдружение "АЛУМНИ ЕГ-Х", Юлия Тодорова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.