Сваляне на имунитета на Ахмед Доган

Уважаеми г-н Велчев,

На 20-ти май ПП АТАКА организира мирен протестен митинг срещу звуковия терор от джамия „Баня башъ”. Организирана група фундаментални ислямисти насочено нападна симпатизанти на АТАКА и граждани на София. Ислямистите ритаха и повредиха колони от звуковата уредба на ПП АТАКА, поставена с цел провеждане на протеста. Между ислямистите имаше въоръжени с ножове, които нападаха наши симпатизанти. Група от над 20 души, ислямисти,  излезе от джамията и започна да замерва с камъни участниците в мирния протест. Ислямистите раниха симпатизанти и граждани на София, обезобразиха, с умишлено хвърлен от тях камък, народния представител Деница Гаджева.  Сред ислямистите беше лидерът на обявената за противоконституционна партия „Отоман” Али Юзеиров. Проявата на особена жестокост от лицата събрани пред  джамия „Баня башъ”  не кореспондира с мирното изповядване на исляма. След насоченото нападение над митингуващите имаме достатъчно основание да считаме, че джамия „Баня башъ” е средище на фундаментални ислямисти, чиято дейност не е провеждането на мирни религиозни ритуали. Настояваме разследване на ислямисткото гнездо в „Баня башъ” джамия.

През последните 20 години, на много места в България, бяха създадени гнезда на ислямски фундаментализъм.  Тези средища са заплаха както за гражданите на България, така и за всички страни членки на ЕС. Лидер на този процес е Ахмед Доган, основоположникът на антибългарската, антиконституционна, основана на етнически принцип, партия ДПС.  В съгласие с конституцията на Република България и законите на страната, моля да се обърнете към Народното събрание на Република България с искане да бъде свален имунитета на народния представител Ахмед Доган и същия да бъде привлечен към наказателна отговорност за организирането на ислямски фундаментализъм, нападение на ислямски фундаменталисти над народен представител и граждани на Република България и други престъпления срещу държавата.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Н.Александров да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook