Подкрепете семейството на Явор Костов срещу "Закрила на детето"

Възмутени сме от административния и полицейски произвол, който се извършва във Видин срещу Явор Костов и неговото семейство от отдел „Закрила на детето”, при служба „Социално подпомагане” – Видин. В образуваната полицейска преписка 7251/ 2012 г.

Г-н Костов е третиран и разпитван като заподозрян за извършено престъпление поради това, че защитава своя син в качеството си на любящ баща от насилие в училище и желае да му осигури по-добро образование и възпитание. Настояваме за прекратяване на всякакво производство застрашаващо правото на лична и семейна неприкосновеност на г-н Костов и неговото семейство. Недопустимо е държавните органи да ползват закона с цел сплашване и застрашаване на основни човешки права, в случая тези на г-н Костов и неговото семейство.

Прочетете описание на казуса сайта на "Свобода за всеки" на този линк: http://is.gd/En8tkh

Чрез подписа ми упълномощавам Явор Костов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.