Против своеволията на Директора на СМГ

ДО:

Г-ЖА ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

 

КОПИЕ ДО:

Г-ЖА МИЛЕНА ДАМЯНОВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

 

Г-Н КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ

МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

 

Г-ЖА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА

КМЕТ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА

 

Г-ЖА МАЯ МАНОЛОВА

ОМБУДСМАН НА Р БЪЛГАРИЯ

 

П О Д П И С К А

Против своеволията на Директора на Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски” и в подкрепа запазване на добрите практики и свободния дух на училището

От бивши и настоящи ученици на Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски” и всички останали заинтересовани лица с отношение към развитието на образованието в България.

 

С настоящата подписка изразяваме несъгласието си със своеволията на Директора на Софийската математическа гимназия г-н Антони Стоянов, кулминиращи с прекратяването на договорните отношения без адекватно обяснение на учители в гимназията през учебната 2016/2017г. и дисциплинарното уволнение на г-жа Петя Тодорова, дългогодишен преподавател по математика с доказани професионализъм, опит и успехи.

 

Смятаме авторитарното поведение на г-н Стоянов и липсата му на желание за диалог за абсолютно неприемливо и в разрез с добрите практики, налагани през годините от една от най-елитните гимназии в страната.  

 

Заставаме плътно зад ощетените учители и настояваме за своевременни действия от Ваша страна за отстраняване на проблема.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook