Петиция за връщане на 1 и 2 курс онлайн

Коментари

#1

Дискриминация! Не е нормално 3-ти и 4-ти курс да са онлайн до края на семестъра а ние присъствено,повечето са освободили квартирите си и общежитията,никой не ни пита ние какво искаме и дали е правилно. Почнахме присъствено след това онлайн сега пак присъствено,свикнахме онлайн и нека завършим онлайн!

Ели Замфирова (Монтана, )

#5

Защото не е честно 1 и 2 курс да сме редовно, а 3 и 4 онлайн!

Svetlyo Ivanovw (Пирдоп, )

#10

Да продължим онлайн.

Елица Антова (София, )

#11

Посредством онлайн обучението успявам да присъствам на всяка една лекция. Ако сега се върнем присъствено ще мога да ходя само на изпити.

Hristo Dimitrov (София, )

#17

Против връщането на 1 ви и 2 ри курс присъствено!

Дея Иванова (София, )

#20

Подписват Тази Петиция , защото не съм съгласен с решението на нашият Ректор!
Не може да се разиграват студентите , за два месеца оставащи от Семестъра да се връщаме присъствено , Ние също работим не само горните курсове!!!

Мишел Самиров (Враца, )

#30

Работя!

Беатрис Христова (Пирдоп , )

#31

Подписвам, защото желая да продължа с онлайн обучението

Силвия Биджова (София, )

#37

Подписвам, защото смятам, че не е редно да се връщаме присъствено обучение при условие, че голяма част от студентите са по родните си места и са освободили общежитията си. Смятам че не е редно 3 и 4 курс да са по един начин, а 1 и 2 курс ей така да са присъствено.

Александър Христов (Бургас , )

#48

Подписвам, защото желая да продължа обучението си онлайн

Дария Стойчева (София, )

#51

Подписвам, защото не смятам за справедливо само 1 и 2 курс да се връщат присъствено.Другата причина е ,че мнозинството от нас не живеят в София,а всички знаем че квартира не се намира днес за утре и масата от нас работят,което усложнява нещата още повече.

Stanislav Hristov (Пловдив , )

#55

Защото работя!

Георги Бошнаков (Пловдив, )

#56

Страх ме е, от болестта, а опасността е много голяма. Никой не носи маски, а на входовете стават струпвания. Дори и да присъствам на лекциите, ще съм застрашен и няма да мога да се съсредоточа върху изучавания материал.

Димитър Касабов (София, )

#59

Не съм съгласна с договорените клаузи по връщането на 1ви и 2ри курс.

Vladimira Dimitrova (Пловдив, )

#62

нафтата минава 2.60

Калоян Такев (София , )

#66

Предпочитам онлайн обучение

Нанси Анастасова (Радомир , )

#73

Онлайн обучението е бъдещето. Не е нормално половин година онлайн и половин година присъствено. Това е много объркващо ! Трябва да се свиква с онлайн средата по време на пандемия и трудни условия! Методът, който е започнат е достатъчно ефикасен.

Мария Димова (Бургас, )

#96

Няма смисъл да ни разкарват постоянно. Днес сме присъствено след два дни сме онлайн!! Не стават така нещата. Никой не ни пита дали имаме възможност постоянно да пътуваме

Петър Пенов (Ямбол, )

#98

Не желая да продължим присъственото обучение!

Иван Станков (София, )

#108

Искам да продължа обучението си онлайн!

Дарина Любенова (с.Нови хан, )

#110

Подписвам, защото не ми се умира!!!!!

Nikolay Kostov (Sofia, )

#112

защото връщането присъствено би било голяма трудност за мен

Валентин Атанасов (Ловеч, )

#124

Подписвам, защото упражнявам физически труд далеч от София за изкарване на доходи. Не желая да пътувам 3 часа ежедневно за да отида на лекция, при условие че онлайн това време се спестява. Спестяват ми се разходите в София. Да не говорим че нямам приходи. От друга страна в залата е шумно далеч от професора, нищо не се чува, всеки е разсеян и уморен. Онлайн обучението ми позволява внимателно да слушам всяко нещо с детайли, да записвам и да гледам примерите които се показват на споделения екран. Всеки преподавател вече има определени изисквания и методи на онлайн обучение които ми харесват пъти повече от присъственото обучение в което съм отегчен още от час и 30 Мин път с градския преди да вляза в залата.

Kamen Dimitrov (София, )

#126

Подписвам, защото повечето студенти работят, включително и аз и се изисква време да напусна работа, за да мога да се върна присъствено в университета, но така като съм онлайн мога да съчетавам присъствието ми онлайн в лекциите и работата!

Божидар Русев (Благоевград , )

#127

Аз съм ЗА продължаването на обучението на 1-ви и 2-ри курс онлайн, поради това, че много от студентите работят (дори в други градове), също така заболеваемостта ще се покачи при преминаване в хибридно/редовно обучение.

Стефани Кабзималска (Рила, )

#130

Бмв-то не върви не мога да пътувам

Михаил Петков (Видин, )

#131

Смятам ,че за всички е по удобно това .Не съм ваксенирата и въпреки отпадане на мерките имам опасения ,че струпването на вного хора на едно място е предпоставка за възникване на нов бум на новозаразени.

Ралица Иванова (София, )

#139

Подписвам защото ме е страх от този вирус,а също и родителите ми са възрастни!

Весела Врачовска (Мездра , )

#141

Обстановката все още е опасна и не се знае какво ще стане, на ден има по 4000-6000 случаи, този семестър трябва да продължи онлайн, ТОВА Е ШЕГА С НАШЕТО ЗДРАВЕ !

Петър Витков (Перник, )

#142

Смятам че е прекалено рано да се върнем

Мануел Янковски (София, )

#159

Подписвам , защото смятам , че онлайн обучението трябва да продължи за ваички студенти , включително 1 ви и 2 ри курс, тъй като в условия на пандемия, има висок риск на заболеваемост около студентите и не смятам, че е редно изведнъж да има струпване в университета на толкова хора!
Затова съм против пускане на студентите от 1 ви и 2 ри курс за връщане в университета!

Delyana Bratanova (Асеновград , )

#160

Подписвам се защото твърдо стоя зад убеждението ми че връщане в присъствена форма на обучение силно компрометира здравето ми както и това на моите близки (Аз съм студент в УНСС, втора година).

Mustafa Hadzhiramisov (Гоце Делчев, )

#161

Вирусът е заразен и опасен за здравето на всички ни. Самата аз се сблъсках с него наскоро и първите дни го прекарах доста зле. Все още се възстановявам. Смятам, че решението не е правилно и трябва да продължим онлайн.

Сияна Владимирова (Видин, )

#162

Искам първи и втори курс да са онлайн.

Михаил Тодоров (София, )

#168

Ние също сме хора със здраве, което да опазим и задължения, които да вършим, колкото колегите ни от горните курсове!

Хана Абади (София, )

#188

Подписвам, защото желая да продължа обучението си онлайн.

Иван Николов (София, )

#194

Както 3ти и 4ти курс са работещи така и голяма част от нас работят.Мисля,че онлайн обучението трябва да продължи за всички по равно.Също много от студентите не са ваксинирани и връщането ни в университета е действие,тотално противоположно на идеологията,която ни се налагаше през последните месеци.

Philip Cholakov (София, )Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...