Искаме качествени и достъпни, а не безплатни детски градини!

Коментари

#1203

Съм с дете на две години и искам да посещава ясла , а не тя да е безплатна и да не го приемат!

Виктория Недялкова (София , )

#1209

Таксите в детските градини са прекалено ниски и в момента. Бих искал да плащам повече, но да има повече места и/или по-добри условия. Повече пари за преподавателите и => повече желание на млади хора да работят като такива.
КАТЕГОРИЧНО не съм съгласен с текста " и контрол" в т.5 и държа да отпадне от моя вот! Не съм съгласен още с " изнудвани" в т.6, както и изцяло с точки 8. и 9.

Минчо Колев (София, )

#1213

Защото искам по-добро бъдеще на децата на България!

Станислава Колева (Стара Загора, )

#1215

Защото досегашните 60 лева са нищо, трябва да се увеличат на минимум 100. Трябва да се разшири състава на персонала, за да бъдат децата ни обгрижени.

Христо Христов (София, )

#1218

Подписвам защото и моето дете не е прието в държавна или общинска детска ясла. Няма сигурност, че и през следващата година ще бъде прието на държавна ясла.

Христина Василева (София, )

#1219

Съм съгласна с изложеното по горе мнение и искам детето ми да посещава детска градина, и да може да общува с връстниците си, но недостига на места в държавните и таксите в частните градини го правят непосилно за много, а и много хора се отказват от раждането на повече от едно дете, точно по тази причина - не могат да си го позволят финансово. Трябва да има помощи за всички и всеки само да решава дали да си възползва от тях, а не хора на прага на бедността да н могат да се възползват. Така не се насърчава раждаемостта.

Антония Диновска (София, )Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...