Родители - Да подкрепим ПГПЗЕ гр.Сливен

Днешния ден /18.01/ православната църква посвещава на Свети Атанасий Велики.  Българска легенда говори за двама братя близнаци, ковачите Андон и Атанас. В тяхната пещ желязото прегаряло и Свети Атанас бръкнал и го хванал с голи ръце.     Днес нашето желязо прегаря, прегаря и ще започне да се рони, да се огъва и троши.Ние , гражданите , родителите на учениците от ПГПЗЕ,сме длъжни да не допуснем прегарянето. Ще оставим ли други да решават съдбата на децата ни? Ще оставим ли да разрушат най-доброто училище? Ще позволим ли целенасочено да затварят вратата, да изгасят светлините на науката?

Не!

Събудете се господа управници, защото друго народно предание свидетелства, че Свети Андон и Свети Атанас са господари на чумата, тъй като болестта се родила на техния ден.  

Вие кои искате да бъдете?

Тези, които с голи ръце ще извадят от огъня желязото, за да остане силно и здраво или тези, които ще пуснете чумата да вършее и руши, да затвори и последната искрица живот ???

  И докато мислете, аз ще се обърна към всички мислещи:

Да подкрепим учителите и учениците на ПГПЗЕ в борбата им за опазване на справедливостта и знанието!


Мария Грамова - родител    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook