Заедно срещу Радев и сие

Здравейте,

От много години проблемът с бездомните кучета във Варна не се решава, а се задълбочава. Общината харчи стотици хиляди лева годишно за да реши проблема, а кучетата по улиците вместо да намаляват се увеличават.

Създаваме тази петиция с цел поне веднъж общинската администрация на град Варна и прокуратурата в града да забележи проблема и да вземат мерки за уволнението на виновниците, а това са шефът на приюта г-н Радев и неговите доверени лица - неговите подчинени.

От много години излизат публикации по социалните мрежи и онлайн изданията за мизерията в приюта, за недохранените кучета, за кражбите на храна, за изхвърлянето на спринцовки и опасни медикаменти в контейнерите за битови отпадъци, за ловенето на кучета от други общини и разселването им пак извън община Варна, как се ловят кастрирани кучета и как наново се записват като новокастрирани и т.н и т.н... Докога ще продължава това?

Молим всички, които обичат животните и не са безразлични към каузата за защита на бездомните кучета да ни подкрепят!

Молим всички, които са данъкоплатци в този град да си отворят очите и да попитат как се харчат парите им!

Молим общинска администрация и прокуратурата в град Варна най-сетне да си отворят очите за безхаберието и далаверите в този приют и да вземат мерки тези практики да се преустановят!

Ловецът Димитър Димитров, срещу който има най-много оплаквания от гражданите за жестокото му отношение към животните, скоро ще заема нова длъжност- главен инспектор в новото звено - тип зоополиция към приюта?!?

Ще позволим ли това?

Надяваме се тази петиция да стигне до колкото се може повече хора.

Благодарим за вашата подкрепа!

 


Заедно срещу Радев и сие    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Заедно срещу Радев и сие да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook