Петиция за възстановяване на присъствените занимания и присъствена сесия в ТУ-София

Уважаеми колеги,

Моля всички които смятат, че дистанционната форма на обучение и сесия са неприемливи за традициите на университета да ме подкрепят за възстановяване на присъствените занимания.

Поради сложната епидемиологична ситуация през летния семестър 2019/2020 година се наложи двумесечно прекъсване на присъствените занятия. Дистанционното обучение не може да предложи необходимите условия за правилно усвояване на материала на инженерните специалности, тъй като те се основават на необходима практика в самия университет, а дистанционна форма на изпитване не осигурява необходимата конфиденциалност и достоверност по време на изпит.

Рискът от разпространение на заразата е реален и съществува, но при условие, че заведения, кина и театри работят, е недопустимо да се ощетява образованието ни.

Виктор Неделчев- студент в ТУ    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Виктор Неделчев- студент в ТУ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.