Петиция за възстановяване на присъствените занимания и присъствена сесия в ТУ-София

Уважаеми колеги, 

Моля всички които смятат, че дистанционната форма на обучение и сесия са неприемливи за традициите на университета да ме подкрепят за възстановяване на присъствените занимания.

Поради сложната епидемиологична ситуация през летния семестър 2019/2020 година се наложи двумесечно прекъсване на присъствените занятия. Дистанционното обучение не може да предложи необходимите условия за правилно усвояване на материала на инженерните специалности, тъй като те се основават на необходима практика в самия университет, а дистанционна форма на изпитване не осигурява необходимата конфиденциалност и достоверност по време на изпит.

Рискът от разпространение на заразата е реален и съществува, но при условие, че заведения, кина и театри работят, е недопустимо да се ощетява образованието ни.


Виктор Неделчев- студент в ТУ    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Виктор Неделчев- студент в ТУ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook