ПЕТИЦИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИТЕ И МИНИСТЕРСКИ ЗАПЛАТИ С 50% ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!

ПЕТИЦИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИТЕ И МИНИСТЕРСКИ ЗАПЛАТИ С 50% ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!

С няколко думи, ние подписалите тази петиция смятаме, че на фона на тази страшна икономическа криза, заформила се покрай Коронавируса (COVID-19) и извънредното положение, в която хората губят фирмите си и скоро няма да имат с какво да хранят семействата и дечицата си, е МЕКО КАЗАНО БЕЗОЧЛИВО и ЦИНИЧНО депутатските заплати да останат непокътнати!

056e6e412fac5489a81024df751134f1.jpg

Това което ни подтикна да пуснем тази петиция е грозната новина за поредното увеличение на депутатските заплати и то сега от 1-ви април 2020 г! Представяте ли си??? Хората се чудят как ще оцелеят, а нашите герои от парламента ще получат увеличение на заплатите си?? Ето някои заглавия по въпроса...

FB_IMG_1585906501912.jpg

FB_IMG_1585906507580.jpg

FB_IMG_1585906524629.jpg

Извънредното положение е удължено с още един цял дълъг месец! Хората са физически заплашени от глад! Мнозина ще загубят фирмите си, всичко за което са се трудили с години... Чудат се как ще си покриват задълженията? Положението е повече от лошо и страшно! Смятаме за редно точно сега нашите 240 храненика да застанат редом до народа си в този извънредно труден момент, лишавайки се от охолството поне да като извънредното положение не приключи!

5472997.jpg

Обещаваме да не ви обвиняваме в популизъм, не се тревожете за това!

FB_IMG_15859065281251.jpg

Освен това на фона на заплати с размер от по 4000-5000 лв, те няма да останат гладни! Дори в този случай те пак ще взимат грамадни възнаграждения! Освен основните си заплати, депутатите получават и сериозни добавки за участията им в комисии и др. Така реалните им заплати надхвърлят 5000 лв! След като призовават всички ни да понасяме случващото се в името на общото благо, то нека и те да понесат поне малко лишения! А и в момента не сме сигурни до колко работят?

0000179324-fbv.jpg

Но това няма значение! Искаме половината от техните възнаграждения да бъдат пренасочени към най крайно нуждаещите се българи загубили работата си или са със спрени фирми поради кризата, към семейства с деца останали без препитание заради кризата, които семейства преди кризата са работили! Наблягаме на това да са работили до преди кризата, за да се избегнат злоупотреби!

Това са нашите искания към тази петиция и смятаме, че са напълно основателни! Нека всичко да понесат еднакво тежестта от случващото се! А не едни да си живеят незасегнати, само защото са "от горе" а други да загубят всичко и да мизерстват защото не са власт имащи!

5bc574a60e9e685cc8fe62dd1d79cf1f_XL.jpg

ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА АКО Я СМЯТАТЕ ЗА СПРАВЕДЛИВА И Я СПОДЕЛЕТЕ С 10 СВОИ ПРИЯТЕЛИ В МЕСИНДЖЪР! КАКТО И НА СТЕНАТА СИ ВЪВ FACEBOOK И ПО ГРУПИТЕ В КОИТО ЧЛЕНУВАТЕ!

Също така за да бъдем всички подписали я, достатъчно ясни, ви молим - изкажете мнението си по въпроса с няколко думи в полето за текст!


От всички подписали я!    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам От всички подписали я! да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook