Петиция–Апел

Ние, феновете на ПФК ЦСКА, апелираме към всички български футболни фенове да ни подкрепят в нашето искане към Комисията по досиетата към Министерския съвет: „За пълно разсекретяване на досиетата на президентите, вицепрезидентите и членовете на ИК на БФС, настоящи и бивши, които са били агенти и сътрудници на бившата Държавна сигурност.”
Ние имаме право да знаем истината за хората, който ръководят или са ръководили футбола и спорта в България.

За това ние се обръщаме към всички вас, футболни фенове търсещи истината, без значение от клубната ви принадлежност, да ни подкрепите с подписите си.

Забравете за момент футболното разделение. Да се обединим в името на истината. Нека покажем, че не искаме доносници в БФС и в българския спорт като цяло.

Благодарим за подкрепата!