НЕ на подмяната на българската история

В навечерието на най-светлите християнски празници варненецът професор Николай Маринов обяви, че българите са били щастливци в Османската империя. Професорът политолог публично декларира, че България никога не е била под турско робство, българите са живеели в щастлива и уредена държава, а кръвният данък е бил приемлив. Накрая професорът завършва с думите, че който не е съгласен с твърдението му е расист, задръстеняк и никак не е готин човек.

Въпросният професор Николай Маринов живее и работи в Германия. Той е преподавател в университета в Манхайм и използва името на учебното заведение, за да придава тежест на думите си.

Сега левият либерал Николай Маринов се опитва да подмени българската памет и история. Да вмени на сънародниците ни, че всичко, което са учили е грешно. А ако не променим мисленето си, значи сме задръстени расисти. Вероятно тази му дръзка изява е добре подплатена финансово. Много от възпитаниците в университета, в който политолога преподава са от турски произход, но там има и много българи. Явно, че проминаването на мозъци в Манхайм е започнало, а сега се търси ниша, по която да продължи и у нас по метода на хибридните войни.

Нека покажем, че не сме съгласни подкупени учени да подменят историята ни!

Подпишете и разпространете петицията!

Линк към оригиналния текст на професор Николай Маринов:

Линкове към статии в медиите:

Чрез подписа ми упълномощавам Патриот да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.