Подкрепа за г-жа Любов Димитрова

С тази петиция искаме да покажем покрепата си за г-жа Любов Димитрова-начален учител от ОУ "Елисавета Багряна".  Г-жа Любов Димитрова е отличен преподавател и се отнасяше прекрасно с децата от поверения й клас през всичките 4 години от началния етап на тяхното обучение. Сега нашите деца са 6-ти клас, но все още помнят само с добро своята класна ръководителка. Госпожа Любов Димитрова допринася със своите безспорни качества за развитието на децата през първите 4 най-важни години от своето обучение. Г-жа Любов Димитрова има изключително високи морални качества и е от малкото преподаватели, които се интересуват от развитието на своите ученици от началото до края на началния  етап от обучението на децата а и след това, както и следи за изявите на своите ученици във всички извънкласни дейности. Г-жа Любов Димитрова познава отлично психиката на началните ученици и намира начин да ги поощрява така, че те да покажат най-доброто от себе си както в час, така и по време на извънкласни дейности!