За онлайн обучeние във Висше Военноморско Училище "Никола Й. Вапцаров"

С разпространението на коронавируса, обявен за пандемия от Световната здравна организация, хората по света са изправени пред голямо предизвикателство. Коронавирусът е повлиял значително на живота на всички нас, но също така предизвиква способността ни да се адаптираме и да сме устойчиви. Ние сме в извънредно положение и трябва да отреагираме с различни начини на работа и комуникация. Социалните мрежи не са новост за нас, нито пък е дистанционното обучение. COVID-19 възвръща необходимостта да открием възможностите на онлайн преподаването и обучението.

 Платформата не прави компромис с ученето. Цялата платформа е изградена така, че въплъщава в себе си съвременни педагогически принципи - като ученето със собствено темпо, индивидуализиран учебен процес за всеки ученик, използване на данни за планиране на преподаването и автоматична обратна връзка за всеки учащ.  


Божидара Господинова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Божидара Господинова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook