ЗА строежа на джамия в Гоце Делчев

До г-н Владимир Москов, кмет на община Гоце Делчев.

До г-дата общински съветници.

До всички жители на община Гоце Делчев.

Мюсюлманите в Гоце Делчев имаме нужда от джамия и ще ви обясня защо:

1. Твърде много мюсюлмани изпълняват петъчната си молитва в районното мюфтийство, който не вярва, нека влезне там по време на молитвата и да се убеди с очите си! Вратите са отворени, вижте сами как се бутаме вътре и понякога се налага да използваме дори офиса, за да се съберем всички и да не измизаме да изпълняваме молитвата си на тротоара.

2. На никого няма да пречи джамията - тя ще се построи далеч от центъра и няма да притеснява абсолютно никого!

3. Ако се притеснявате за парите на общината, недейте. Пари за джамията има и те не са от общината, от нея се иска просто разрешение.

4. Най-важното! Всички ние сме българи, родени сме в България и говорим български език. Като такива, ние имаме равни права с хритияните в страната ни и по конституция имаме право да изповядваме религията си, пак казвам, без да пречим на никого!

Чрез подписа ми упълномощавам Сали Летиф Сали да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека, които разглеждат други петиции на нашия сайт, но все още не са разгледали тази петиция.