ИСКАМЕ DILWALE В БЪЛГАРСКО КИНО

Фенове на индийското кино!

Цяло лято бяхме заедно в еуфория и преследване на локациите за заснемане на "Dilwale", показахме интерес по всеки възможен начин. Време е да покажем и сега, че не сме преследвали просто селфита с известни актьори и актриси, а наистина се вълнуваме от филма, по който екипа на Рохит Шети работи и най-вече: ИСКАМЕ ДА ГО ВИДИМ В БЪЛГАРСКО КИНО.

Всяка голяма крачка, започва с една малка стъпка, в случая - с подкрепянето на петиция за прожекция на филма "Dilwale" в българските кина. Всички сме наясно, че да се надяваме филмът да обиколи кината в България е малко прекалено, но една прожекция в София, която да ни събере отново заедно и да ни позволи да се насладим на завършения продукт и невероятната работа на актьорите и екипа, не е чак толкова невъзможна. Ето защо, подкрепете петицията, споделяйте линк за нея навсякъде, където има хинди фенове. "Dilwale" излиза броени дни преди Коледа, а както всички знаем, по Коледа стават чудеса!