П Е Т И Ц И Я против нередностите в ДГ 97 „Изгрев“ – с. Лозен, Столична община

Уважаеми дами и господа! С настоящото писмо-петиция ние, родителите на децата от ДГ 97 „Изгрев“ – с. Лозен, Столична община, както и жителите на с. Лозен, настояваме за извършването на пълна проверка и при необходимост отстраняването от длъжност на Директора на детската градина г-жа Снежана Асенова. В писмото прилагаме описани редица нередности, сигнали от родители и бивши и настоящи служители на детската градина. Исканията ни са продиктувани от дългогодишно натрупано напрежение, свързано с лошо и грубо отношение от страна на ръководството към родители и персонал, както и системно оказван тормоз над служителите в детската градина, съмнения за злоупотреба със служебно положение, нередности в процедурата по прием на деца и непрекъснато тактическо кадруване, водещо до честа смяна на преподаватели и персонал, и отразяващо се силно неблагоприятно върху психиката и развитието на децата ни. С настоящото ние, жителите на с. Лозен, заявяваме, че търпението ни е изчерпано и снемаме доверието си от директора на детската градина. Настояваме за незабавни мерки от страна на институциите и смяна на ръководството.

Диян Добринов Стоянов    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Диян Добринов Стоянов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.