Заведението е за пушачи! Или НЕ! Избор на собственика!

В ЗАВЕДЕНИЕТО СЕ ПУШИ! ПУШЕНЕТО И ПРИСЪСТВИЕТО В ЗАВЕДЕНИЕТО НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!!!

До Президента на Република България

До Министър-председателя на Република България

До Председателя на народното събрание на Република България

До всички политици и партии в Република България

До Омбудсмана на Република България

До всички медии в България

До цялата Българска общественост

Това е гражданска петиция ЗА свободния избор на собствениците на заведения!

Уважаеми дами и господа,

Нека видим колко от вашите потенциални избиратели т.нар. ЕЛЕКТОРАТ иска да има право на свободен избор.

Преди време беше наложено правило в завденията да има секции за пушачи и непушачи. Собствениците на заведения - ресторанти, барове, дискотеки, кафета, клубове и т.н., инвестираха в оборудване, което малко по-късно стана ненужно поради наложената забрана за тютюнопушене. Това е голяма инвестиция, която собствениците на заведения от малкия и среден бизнес направиха.

Нека им позволим ТЕ да направят избора дали в заведението им ще се пуши или пушенето ще бъде забранено. Пушенето никога не е било и няма да бъде задължително, а монтираните инсталации ще пречистват въздуха в заведенията и няма да пречат на непушачите.

Моля отстоявайте обещаното в подкрепа на малкия и среден бизнес, както и правото на свободен избор.

Благодаря!

До всички Българи:

Нека всички, които искат да продължим да имаме право на свободен избор да дадат своя глас. Това не е петиция ЗА или ПРОТИВ тютюнопушенето - за вредата от него всички сме запознати!

Това е петиция в подкрепа на правото да можем да изберем сами. Нека подкрепим родните предприемачи! Нека кажем "НЕ" на натиска срещу малкия и среден бизнес! Нека подкрепим собствениците на местата, които са ежедневно посещавани от всички ви!

Моля дайте своя глас, ако написаното съвпада с вашите възгледи!