Против тенденциозността на bTV и NOVA

Аз съм против тенденциозното отразяване на премахването на незаконните постройки в местността парк "Борова гора", край ромския квартал "Лозенец" в Стара Загора. Важно е да знаем защо bTV и NOVA преиначават случващото се в Стара Загора? Извикали са външни екипи, които очевидно не знаят какво е това "Парк Митрополит Методий Кусев - Аязмото", какви щети се нанасят на горските масиви около кв. "Лозенец" от ромите? Репортерите не знаят предисторията и не разбират конкекста на акцията - добре! Защо непрекъснато питат хората с разрушените незаконни постройки дали са спали под звездите и то с мелодраматичен тон? Защо не чуват това, което им казва кметът - заповедите за премахването на незаконното строителство са влезли в сила и никой не ги е обжалвал, общински жилища са предлагани и е имало само една жена, която е подала заявление за настаняване и в последния момент се е отказала, терени за социално слаби, които желаят да закупят отстъпено право за строеж има отредени, но никой не кандидатства за тях?

Чрез подписа ми упълномощавам Мариана Стоилова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.