Против тенденциозността на bTV и NOVA

Аз съм против тенденциозното отразяване на премахването на незаконните постройки в местността парк "Борова гора", край ромския квартал "Лозенец" в Стара Загора. Важно е да знаем защо bTV и NOVA преиначават случващото се в Стара Загора? Извикали са външни екипи, които очевидно не знаят какво е това "Парк Митрополит Методий Кусев - Аязмото", какви щети се нанасят на горските масиви около кв. "Лозенец" от ромите? Репортерите не знаят предисторията и не разбират конкекста на акцията - добре! Защо непрекъснато питат хората с разрушените незаконни постройки дали са спали под звездите и то с мелодраматичен тон? Защо не чуват това, което им казва кметът - заповедите за премахването на незаконното строителство са влезли в сила и никой не ги е обжалвал, общински жилища са предлагани и е имало само една жена, която е подала заявление за настаняване и в последния момент се е отказала, терени за социално слаби, които желаят да закупят отстъпено право за строеж има отредени, но никой не кандидатства за тях?

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Мариана Стоилова. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.