Българска Нац. Телевизия да може да се гледа от всички по СВЕТА!!

Аз като гражданин на Република България имам право да знам какво се случва в страната ми.

Някой Телевизионни канали са частни и не можем да претендираме да искаме те да излъчват техните програми по интернет , Сателит и IP телевизий и т.н. (Всякакви Нови технологий).

Всеки има право да гледа Националната Телевизия на определена Държава на майчиния си език кадето и да се намира по света. Независимо каква е причината лицето каде се намира и по каква причина не се намира в Родината си.

Това е Национална ДИСКРИМИНАЦИЯ ОТ СТРАНА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ  като се има в предвид това че тази НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ е субсидирана от Министерството на Културата и техните заплати се плащат от сЪщите тези данакоплатци който по една или друга причина не са в страната си или са командировка или временно пребивават в трета  страна.

Срамно е една държава да не се грижи за собственните си ГРАЖДАНИ, който притежават Български паспорти, гражданство и имат Българска Културна идентичност за една така наречена "НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ". Срамота е че от официалният сайт на горепосочената телевизия може да се гледа "Само от Територията на България" засрамете се и пуснете поне националната телевизия да бъде достъпна за всички български граждани по света СВОБОДНО.

Да не забравяме, че има доста Българи в Македония, Молдова, Волжка България, Бесарабски Българи, Турция който ще се радват да гледат телевизия на собственния си МАЙЧИН език.

Срамота е че в епохата на високите технологии в повечето Европейски страни всеки може да си гледа Националната Телевизия на страната си и на собственния си език на мобилния си телефон или Таблет или лаптоп.

С Уважение, Стефан Кончев