За безопасни улици в с. Садово (обл. Бургас)

Уважаеми жители и гости на с. Садово,

Селото има спешна необходимост от поставянето на ограничители на скоростта на входа, от към бившето ТКЗС, който се е превърнал в скоростна отсечка за тестване на мощности на автомобилите. Непосредствено след табелата за населено място, където ограничението би трябвало да е 50км.ч. и започват първите къщи с живущи, ежедневно прелитат десетки автомобили и микробуси шофиращи с несъобразена скорост, като е въпрос на време да се случи нещастен инцидент с фатални последици. По пътното платно постоянно преминават деца с колела, възрастни хора, каруци и множество стопански животни, които са изложени на сериозен риск.

Поставянето на ограничител на скоростта тип "легнал полицай" на входа на селото би минимизирал риска от евентуално ПТП с потенциални жертви и материални щети. Втори ограничител на скоростта тип "легнал полицай" трябва да бъде поставен и непосредствено преди площада. Това ще гарантира сигурността и спокойствието на жителите и гостите на с. Садово.

Подписката се организира от Кметския наместник Иван Иванов и е подкрепена от жители в селото. Събраните подписи ще бъдат в подкрепа на молбата, която ще бъде внесена в Община Сунгурларе.

Чрез подписа ми упълномощавам Иван Рандев Иванов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.