Петиция за контрол от страна на ДКХ върху Bet365

До Министерство на Финансите на Република България

До Държавна Комисия по Хазарта на Република България

До Председател на Държавната Комисия по Хазарта на Република България

Съгласно решение на Държавната Комисия по Хазарта с номер 000030-6313 от 03.06.2016 г. сайтът Bet365.com - Хилсайд ( Ню Медия Малта ) Пи Ел Си е получил разрешение за лиценз и упражняване на дейност в България. От този ден до ден днешен българските клиенти ежедневно биват дискриминирани и третирани като хора "втора ръка".

Клиенти нон стоп биват лимитирани за щяло и нещяло. До преди това решение подобни лимити имаше, но най-вероятно на един клиент на три месеца. В момента на ден сигурно стотици души получават такива. Ако Bet365 толкова мого не желае да има клиенти от България защо изобщо кандидатства за лиценз? Да ограничи достъпа до сметки за българи, след като явно за тях ние не сме достатъчно качествевни хора, за да залагаме в сайта им.

Второ - Bet365 дискриминира открито българските си клиенти като ограничава голям набо от събития за тях. Не мисля, че някой живееш в Англия трябва да бъде третиран като по-ценен техен клиент от останалите, защото всички сме част от една общност - Европейски Съюз. Така например редица събития като Футбол от България Б група, Купа на България по футбол, баскетбол от България А група, баскетбол от Македония  и още редица събития остават скрити от нас - клиентите на Bet365 от България.

 

Апелирам председателя на Държавната Комисия по Хазарта Мария Филипона в качеството на регулатор на този сайт да провери за това и да вземе съответните мерки. Време е този тормоз и гавра с българските клиенти да приключи, в краен случай, ако се наложи и след отнемането на лиценза на Bet365!

 

С уважение,

Гражданите на Република България!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Иван Иванов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook