Безпардонното повишаване на таксите за български студенти платено обучение в Медицински университет-Пловдив

Уважаеми приятели демократи,

 

Моля Ви да подпишете тази моя петиция с, която да покажем на поредната самозабравила се държавна институция, че не може да променя правилата непрекъснато съобрано с нуждите си:

Медицински университет е държавен университет, на който принципал е Българско министерство.

В Ректорски съвет на този университет, са очевидно хора които повече мислят за своето собствено благоденствие.

От три години насам тези т.нар Български лекари специалисти, всяка година променят таксата за Платено обучение на български студенти в специалност Медицина, които не са успяли да влязат в Университета чрез Лекраската мафия или не са били част от канала за прием на студенти.

За учебната 2019/2020г. таксата беше 7090 лв за година, за учебната 2020/2021г. таксата беше повищено абсолютно непрозрачно на 9200лв, а сега изненада за учебната 2021/2022 година 10330 лв.

 

Моля Ви подкрепете ме и като станем много да имаме силата да поискаме Оставката Ректорката г-жа Мурджева и целия Ректорски съвет.

 

Благодаря Ви!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ангел Калоянов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...