ПЕТИЦИЯ ЗА ДОСТОЙНИ СТАРИНИ

Свържете се с автора на петицията

ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД

2022-03-07 10:57:11

                           Господа другари управници,   Работещи бедни българи. Болни от работа. ДИСКРИМИНАЦИЯ!  Наказани от политиката. Политическо робство и геноцид. Възрастните излишни хора ли сме? Защо ни делите и противопоставяте ? Ако управници, военни и магистрати от миналото имат вина - трябва ли всички „солидарно” да носим и да отговаряме?! Но на повечето от тях сега в съучастие им е дадена максималната пенсия . До 1990 г. пенсиите бяха 70 и 80 процента от заплатата .... За работещите пенсионери полицаи и политици всяка година служебно им се преизчислява пенсията, а за нас „старите” има замръзване?! За бежанците и за затворниците има осигурени грижи, за нас подаяния за гавра. От нашите пенсионни осигуровки по работа бъркате и издържате „социално слабите” без труд. Това ли е справедливост?! А за купения стаж как се преизчислява пенсията? Мобилните оператори вече индексират месечно сметките по инфлацията с осем процента! Кой и как организира, подсигурява и обезпечава обществената сигурност? Недопустими са голото политическо говорене, извъртане и обещания в отлагане реални действия! Недопустимо е законодателно говорене в шикалкавене с правата и живота  на пенсионерите!   Разбирам в света да има и е в непрекъсната война. Война без разум на простащината на служба в превъзходство на злоупотреба, мълчаливо съгласие от бизнеса и така в съучастие организирани срещу достойнството и правата на човек. Така се развива и възпитава алчност и терор. Така с инфлация и корупция се зануляват развитието, културата и живота. Престъпления против човечеството!  

Четете и препрочитайте писаното до сега с многократното повтаряне искане за справедливост! Държа на единното и последователно в цялост изложено във времето!

 

Моля, подпишете, ако сме много ще ни чуят


От Николай Статков Гражданско сдружение „За ЧОВЕКА”- Враца НАЦИОНАЛНА ИНИЦИАТИВА „ СОЦИАЛНА СОЛИДАРНОСТ”-клон Враца



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...