Образованието трябва да е национален приоритет!

Свържете се с автора на петицията

Реакции от медии и партии

2021-07-01 15:08:24

Здравейте, съмишленици!

Това е вероятно последната актуализация за тази подписка. Много благодаря за вашата подкрепа!

Получени реакции след изпращане на подписката

Медии:

- Телевизия СКАТ направи предаване по темата и ме покани като гост за да разкажа за проблемите в образованието, с които учителите се сблъскваме;

- От предаване "Хоризонт", на БНР, първоначално пожелаха да обърнат внимание на подписката ни, но след това се отказаха без смислено обяснение;

Партии:

- От ПП "Възраждане" заявиха в имейл, че образованието е приоритет за тях и изпратиха връзка към новина за пресконференция на тема образование проведена от партията на 08.09.2020 г.;

- Петър Клисаров, от ПП "Пряка демокрация", изпрати връзка към раздела за образование на платформата на партията, публикувана онлайн.

Образованието заслужава далеч повече внимание от страна на партиите и на медиите и искрено се надявам, че в бъдеще повече партии и медии ще обърнат внимание на съществените му проблеми.

Сърдечни поздрави,


Явор Хаджиев

Подписката бе изпратена!

2021-06-17 07:15:10

Здравейте, съмишленици!

Днес изпратих нашата подписка до 31 партии, явили се на предходните избори. Една от партиите отговори неазабавно, заявявайки, че счита образованието за приоритет. Очакваме конкретни действия и позиции от всички партии получили подписката.

Също така, подписката бе изпратена до 50 различни медии, включително телевизии, радио станции и сайтове за новини. Получихме незабавна реакция от една от тях, представляваща кабелна телевизия.

Причината да я изпратя преди да съберем 200 подписа е това, че предизборната кампания вече е в ход и рискуваме да пропуснем този важен момент ако продължаваме да чакаме.

Благодаря отново на всички за подкрепата! Дано заедно успеем да допринесем за това, образованието да бъде поставено на дневен ред, със съществените му проблеми, които спешно изискват внимание!

С най-добри пожелания,


Явор Хаджиев

Старт на предизборната кампания

2021-06-12 05:58:23

Здравейте, съмишленици!

Вчера (11.06.2021) започна официално предизборната кампания за парламентарните избори през юли. Вчера, също така, достигнахме 150 подписа! Благодарности на всички за подкрепата!

Целта е да стигнем до 200 и след това да изпратя петицията ни до всички политически партии/коалиции и до възможно най-много медии в България. В такъв случай, ще упре до съвестта на всеки получател на петицията да предприеме действия съобразени с исканията ни.

Признавам си, че събирането на подписи става трудно. Но количеството не е качество и това трябва да ни успокоява. Независимо от броя подписи, ние се обединяваме около една доблестна и много важна кауза – успеха на българското образование.

На края на това обновяване, споделям статия, която разглежда проблема, който петицията ни цели да адресира: https://fakti.bg/bulgaria/586351-slepotata-v-publichnata-diskusia-za-obrazovanieto 

С уважение,


Явор Хаджиев

Обновяване на петицията

2021-05-13 08:56:29

Здравейте!

Новите избори през месец юли предоставят нова възможност за нашата подписка. Целта е да стигнем поне до 500 подписа и тогава те да бъдат изпратени до медии и политически формации.

Благодаря на всички, които подкрепиха идеята до момента, чрез подпис или споделяне. Продължавам да вярвам, че е спешно съществените проблеми на образованието да бъдат поставени на дневен ред.

Ще съм благодарен ако споделите още веднъж!


Явор Хаджиев



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...