Отворено писмо до компетентните органи за спешни мерки към психично нестабилен и опасен за зравето и живота на околните.

Свържете се с автора на петицията

Покана за среща.

2021-03-03 18:14:35

Във връзка с последните събития, относно психично болния ни съсед Иван Попов, каним всички съседи и хора, които искат да изразят мнение на среща.

Моля на имейл georgieva85@gmail.com да изпратите имена и тел. за контакт, на които можем да се свържем с вас за повече подробности.

Поздрави

Златка Керемедчиева


Zlateto Keremedchieva

Резултат от петицията

2020-08-14 13:27:45

Изключително много и от сърце благодаря на всички, които ни подкрепиха!

"В хода на Гражданското Дело по случая се установи, че Иван Попов страда от психично заболяване - органично налудно (шизофренично) разтройство. По тази причина с Решение на СРС вече има влязло в сила на 17.07.20 решение, същия да бъде лекуван за задължително лечение в Центъра за психично здраве: Професор Никола Шипковенски в гр. София, на основание чл 162 ал 2 от Закона за здравето във връзка с чл 155 от Закона за здравето. Във входа на производството се установи още влошени междусъседски отношения между Попов и живеещите в жилищната сграда на ул. Константин Игнатов №1, лица. Налице са и данни за обстоятелствата сочени от г-жа Керемедчиева, а именно това, че Попов водел клошарски начин на живот, трупал отпадъци около и в сградата, от които се носела неприятна миризма. Поради това държавата ще предприеме необходимите мерки, както в обществен интерес, така и в интерес на Иван Попов, в резултат на които същия ще бъде настанен за задължително лечение в специализирано заведение в срок от три месеца имейки предвид обостреното и в напреднал стадий психично заболяване, което е причина за поведението на Попов."

 


Zlateto Keremedchieva



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...