За прекратяване на извънредното положение.

Свържете се с автора на петицията

благодарности

2020-06-13 13:01:05

Здравейте, приятели. Малоумното извънредно положение е в историята вече, но не и малоумните ни управляващи, които творят глупост връз глупост. Оня ден бях гост на предаване в телевизията на Слави Трифонов и ползвах случая отново да коментирам нашата подписка. Казах и още доста истини за политиката и икономиката на страната. На линка долу можете да го гледате.

Емил Василев, автор на петицията

благодарности

2020-05-14 11:19:21

Ден първи без извънредно положение. Честито, приятели! Както знаете още от самото начало на тази псевдоепидемия се обявих за премахване на извънредното положение е инициирах тази подписка, която внесох в Народното събрание. Имах изключително сериозни съмнения, че появата на коронавируса ще се използва за потъпкване на демокрацията и гражданските права. Както и стана. Отделно, че си нанесохме огромни икономически вреди, които поне две-три години ще трябва да компенсираме. Що псувни отнесох и квалификация "Убиец" с пожелания да умра в страшни мъки от подплашени домакини и пенсионери. Не отстъпих обаче от позицията си. Накрая се оказах прав. Както и всички вие, които не се уплашихте - нито от вируса, нито от репресиите на мутроченгесарския ни режим. Сега все повече лекари твърдят, че короната се оказа ако не измислица, то поне много драматично преувеличение, от което политиците се възползваха, за да ни смачкат и подчинят психически. Това е истината. Пък който иска да си носи маска цял живот и да ръкопляска до полуда. За мен беше чест да съм в една компания с хора, които проявиха гражданска смелост и се доказаха, като разумни хора и демократи.

внасяне на петицията

2020-04-26 16:17:51

Здравейте, приятели. Миналия вторник на 21.04.2020 петицията бе внесена в Народното събрание, адресирана до две парламентарни комисии - Правната и Комисията по правата на човека. Мисля, че имаше полза от нашата активност, защото заедно с други граждански инициативи оказахме натиск за прекратяване на извънрпедното положение и вече имаме конкретни резултати - отварянето на парковете и предстоящата отмяна на междуградските пътувания. Въпреки това петицията остава отворена за присъединяването на още граждани. Ето защо ви моля, сега е моментът, още веднъж да поканите своите приятели и роднини да се подпишат, а така също да споделите петицията навсякъде в социалните мрежи. Бъдете здрави, отстоявайте все така собствено мнение и не се поддавайте на медийната пропагандата на "шибаняците".

1425743_3636781494784_1101216554_n1.jpg

валидиране на подписи

2020-04-18 12:33:06

Благодаря на всички, които подкрепиха подписката и по този начин показаха, че у нас има граждани с позиция и те не са малко. Следващата седмица подписката ще бъде внесена в Народното събрание, за да е ясно на депутатите, че има и по-умни от тях. Някои от вас обаче не са валидирали подписите си, което става с кликване върху линк, изпратен ви на имейлите за връзка. Моля проверете си и спама, защото може валидиращият имейл да е попаднал там. Който от вас желае и за бъдеще да поддържа връзка с инициатора на подписката, може да го направи, като изпрати покана за приятелство на следния адрес: https://www.facebook.com/terorrist

За момента този профил е временно блокиран, поради ченгеджийските номера на т. нар. шибаняци, но това не ви пречи да изпращате покани за приятелство.

И не забравяйте - Бог помага на смелите.

Поздрави, Емил Василев

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.