Петиция против това чужди самолети да пазят България

Свържете се с автора на петицията

Петиция против турските самолети в България...

2016-01-21 22:26:22

Здравейте приятели и съмишленици, здравейте българи и българки, здравейте братя и сестри, деца на България,

аз знам, че тази петиция няма да доведе до нищо особено. Прави сте за коментарите, че времето за всякакъв вид петиции и референдуми изтече отдавна. Но... опасността е по-близо от всякога. Турският фашизъм не спи. Ислямо-турските фашисти точат, лиги, зъби, ножове и чистят оръжие за българска плът и кръв...

И ТОВА НЕ Е ЛЪЖА ИЛИ ФАНТАЗИЯ ВЕЧЕ.

Искаше ми се да не е така, но уви. Именно поради тази причина петицията е насочена не към управляващите колониални администратори, а ЛИЧНО КЪМ ВАС! Тя цели да покаже на всички нас колко силни сме, когато СМЕ ЗАЕДНО. Тя цели да покаже, че не ти, не той и не тя мислят само по този начин. Тя цели да покаже на всички вас, които не вярваха до момента, че могат да променят нещо, само един отдавна позабравен факт... а той е: КАКВА СИЛА СМЕ НИЕ, СЪБРАНИ НАКУП ЗАЕДНО - с обща цел, с обща идея, с обща вяра, с общи интереси... ЗАЩОТО - наистина - "ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ", НО ОБЕДИНЕН НАРОД Е СТОМАНЕН ЮМРУК, КОЙТО ЩЕ СТРОШИ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА!!!

Забравихте отново завета на ЮВИГИ КХАН КУБРАТ ли?!

СПОМНЕТЕ СИ ГО: "Едно копие лесно се троши. НО СНОПЪТ КОПИЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОГЪНЕ ДОРИ!"

НЕКА ПОКАЖЕМ НА "братска" Турция, че.... "ТУРЦИЯ КЕ ПАДНЕ"... защото империите се раждат в кръв и УМИРАТ В КРЪВ!

С НАМИ БОГ И ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

Васил Седянков

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.