Петиция за съвместен концерт на Джорджано и Стиефи Фиешън

Ние, почитателите на съвременната и модерна българска музика, се подписваме под тази петиция , като изискваме от държавата да заклейми изпълнители като Хиподил ( и в частност Венци Мицов) като остарели и неактуални за новото време и да осигури правото на новите идоли на KLETA MAJKA BALGARIQ Джорджано и Стиефи Фиешън да изнасят съвместни концерти във всяко кътче на китната ни родина, както и да задължи всеки млад гражданин на родината да посети тези мероприятия, с цел повдигане и подобряване на културата у младото поколение. Призоваваме към незабавно приемане на необходимите закони и текстове , за изпълнението на споменатото по-горе събитие. Апелираме Българската Православна Църква да канонизира Джорджано и Стиефи Фиешън за живи светци , с което да им даде полагащото им се право да бъдат изобразявани на икони и да се превърнат в едни истински икони за младото поколение. Също така БПЦ е длъжна да низвергне от редиците си , носещите греховният разврат на Содом и Гомора Хиподил ( и в частност пак повтаряме Венци Мицов) и да насочи морала на новото поколение към едно светло бъдеще в лицето на тези двама стожери на музикалната култура.

Млади дейци за увековечаване на изкуството , създадено от Джорджано и Стиефи Фиешън!!!    Свържете се с автора на петицията