Изграждане на адекватна инфраструктура и осигуряване на нормални условия за достъп до 88 СУ "Димитър Попниколов", кв. "Овча купел", гр. София

Уважаеми съграждани, нека подкрепим петицията и издействаме от Столична община да бъде осигурено отремонтиране на пътните участъци до 88СУ гр. София и да се създадат условия за безопасно и безаварийно придвижване до училището - асфалтиране, осветление, маркировка, почистване от сняг, регулиране на движението /чрез забрана на преминаваме на тежка товарна техника, каруци, маршрутки и т.н/, разширяване на паркинга пред училището и др.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.