За излизане на България от ЕС и НАТО

НАТО е  военна организация ,създадена с цел използване на  чужди територии и войски за лични цели,които не са в интерес на дадената държава членка на НАТО ! Разрушава независимостта на държавата,като унищожава нейната армия и я прави подчинена!                                                                                                                                                                                ЕС ограби и разруши  производствени заводи и съсипа икономиката на България ,което доведе до голяма безработица и скрит геноцид над българският народ ! Това е съюз създаден да черпи от богатствата на членките ,като не дава нищо в замяна ,а в същото време упражнява контрол над тях ,прилага санкции и взима решения отностно тяхното бъдеще без тяхно съгласие !

Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Iva Ivatta. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook