За излизане на България от ЕС и НАТО

НАТО е  военна организация ,създадена с цел използване на  чужди територии и войски за лични цели,които не са в интерес на дадената държава членка на НАТО ! Разрушава независимостта на държавата,като унищожава нейната армия и я прави подчинена!                                                                                                                                                                                ЕС ограби и разруши  производствени заводи и съсипа икономиката на България ,което доведе до голяма безработица и скрит геноцид над българският народ ! Това е съюз създаден да черпи от богатствата на членките ,като не дава нищо в замяна ,а в същото време упражнява контрол над тях ,прилага санкции и взима решения отностно тяхното бъдеще без тяхно съгласие !

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Iva Ivatta да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека. Ще рекламираме тази петиция на хора, които разглеждат други петиции на нашия уебсайт, но все още не са разгледали тази петиция.

Facebook