Петиция срещу ЧСИ Виолета Томова с рег. №724

                                                           ПЕТИЦИЯ
                                                             Срещу
ЧСИ Виолета Томова с рег. №724 с район на действие Видински районен съд е образувала изпълнителни дела срещу хора и фирми, по които има издадени изпълнителни листове в производства по дела по чл. 410/417 от ГПК, по които на набедените за длъжници граждани и дружества не им е дадена възможност да се явят в открито разпоредително заседание в съда преди да бъдат издадени заповеди за парично задължение срещу тях.  

Същите им е отнето правото за защита и справедлив процес по чл.411, ал.2 от ГПК, чл. 121 и 122 от КРБ, чл.6 от КЗПЧ  и чл. 47 от ХОПЕС.   Същия ЧСИ НЕ Е назначен от съда за изпълнител! Връчва неистински покани за доброволно изпълнение, не връчват актове на съда, които подлежат на обжалване, налага незаконни възбрани и запори и предава имущества на граждани и фирми.

Прилага по изпълнителните си дела неистински заповеди за изпълнение по чл.410/417 от ГПК, и издадени невалидни изпълнителни листове, не са влезли в сила разпорежданията за тяхното издаване, които самите подлежат на обжалване по чл. 407 от ГПК.

Поради тези и други множество закононарушения, както и съучастието на съдий от Районните съдилища към Видински окръжен съд изискваме и ще контролираме извършване на :
1. Пълна проверка на всички изпълнителни дела и предходните граждански дела от Районните съдилища за създаване и използване на неистински и нищожни съдебни актове, заповеди, изпълнителни листове, покани за доброволно изпълнение, разпореждания и постановления;
2. Отнемане правата за упражняване на дейността на ЧСИ и повдигане на обвинения в съда;
3. Отстраняване на съдийте от Районните съдилища  и съдебната система създавали привидно валидни граждански дела, отнели правото на защита на граждани и фирми;  Подвеждане на същите съдии под съдебна отговорност за документни и длъжностни престъпления и уронване на престижа на съдебната власт;
4. Преразглеждане на делата от Районните съдилища по чл. 410/417 от ГПК и връщане на незаконно отнетото и компенсиране на вредите.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Съюз Солидарност да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )