Да спасим терена до детска градина "Радост" / 49 ОДЗ за децата от район Изгрев!

Двата терена IV-3951 и XI-3950, кв. 10, м. Дианабад се намират в съседство с детските площадки на детска градина "Радост"/ 49 ОДЗ. В момента тяхното предназначение е за високо жилищно строителство и допълнително се прави нов план, така, че да могат да се построят повече сгради (приложено изображение / план за строеж - в черно). Тъй като терените в момента са празни и зелени площи, и имайки предвид масовото презастрояване на квартал Дианабад и район Изгрев като цяло, с жилищни сгради, считаме, че е редно тези 2 имота да получат ново предназначение - за Озеленяване и за Детска градина. Така ще гарантираме възможност за бъдещото разширение на детската градина, от което квартал Дианабад ще има нужда и няма да загубим така необходимото слънце за децата! Ще спестим на децата и поне две години (време на строителство) зверски шум, мръсотия, прахови частици, риск от пропадане и падащи предмети, тежка строителна техника по вече претоварените улички около градината. МОЛЯ  НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ да потвърдите подписа си и чрез получения имейл!Неозаглавен_дизайн.png

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Мария Ибришимова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )