Да спасим терена до детска градина "Радост" / 49 ОДЗ за децата от район Изгрев!

Двата терена IV-3951 и XI-3950, кв. 10, м. Дианабад се намират в съседство с детските площадки на детска градина "Радост"/ 49 ОДЗ. В момента тяхното предназначение е за високо жилищно строителство и допълнително се прави нов план, така, че да могат да се построят повече сгради (приложено изображение / план за строеж - в черно). Тъй като терените в момента са празни и зелени площи, и имайки предвид масовото презастрояване на квартал Дианабад и район Изгрев като цяло, с жилищни сгради, считаме, че е редно тези 2 имота да получат ново предназначение - за Озеленяване и за Детска градина. Така ще гарантираме възможност за бъдещото разширение на детската градина, от което квартал Дианабад ще има нужда и няма да загубим така необходимото слънце за децата! Ще спестим на децата и поне две години (време на строителство) зверски шум, мръсотия, прахови частици, риск от пропадане и падащи предмети, тежка строителна техника по вече претоварените улички около градината. МОЛЯ  НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ да потвърдите подписа си и чрез получения имейл!Неозаглавен_дизайн.png

Чрез подписа ми упълномощавам Мария Ибришимова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.