Незабавна отмяна на закона за таен арест за48часа на възрастен и 24 часа за непълнолетен,който закон е в разрез с конституцията

Този закон е в разрез с конституцията,която защитава човешката личност.Всеки може да попадне под неговите удари.Не бъдете наивни и не мислете,че това се отнася само за престъпници.Полицията има право да зъдържа всеки,който се е намирал в близост до някакво местопроизшествие. В това време близките ви не знаят къде сте,ако имате малки деца в къщи няма кой да им помогне .Не зная какво още чакаме да стане.Всичо,което става е вече за гражданско неподчинение,но понеже не виждам готовност зо това,нека поне подпишем петиция.

Чрез подписа ми упълномощавам Райка Николова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.