За онлайн обучението!

Подписката цели да останем в онлайн режим обучение предвид общата обстановка и нейната нестабилност като фактор, а именно засилващата се бройки на заболеваемост от ковид вируса, което застрашава нашата сигурна среда и не само нашата и на тези около нас.

Искаме да имаме правата, които имат и учениците, т.е. тези които се страхуваме да не се заразят от вируса, да преминем в онлайн форма. Така може обучението да е синхронно, както в училищата, който иска да е присъствено, другите да са включени в онлайн среда. Предвид развитата онлайн среда, смятам, че това е напълно възможно.

Нека да се възползваме от гъвкавостта и рационалността, а и практична част от вече изградените структури в онлайн пространството, които са давали своите добри резултати.

Молим, молбата да ни бъде уважена. 

С уважение 

2 курс, 2022/2023 година, специалност "Психология", ПУ "Пайсий Хилендарски"

 

 


Цветомила Василева Димитрова    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Цветомила Василева Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )