За онлайн обучението!

Подписката цели да останем в онлайн режим обучение предвид общата обстановка и нейната нестабилност като фактор, а именно засилващата се бройки на заболеваемост от ковид вируса, което застрашава нашата сигурна среда и не само нашата и на тези около нас.

Искаме да имаме правата, които имат и учениците, т.е. тези които се страхуваме да не се заразят от вируса, да преминем в онлайн форма. Така може обучението да е синхронно, както в училищата, който иска да е присъствено, другите да са включени в онлайн среда. Предвид развитата онлайн среда, смятам, че това е напълно възможно.

Нека да се възползваме от гъвкавостта и рационалността, а и практична част от вече изградените структури в онлайн пространството, които са давали своите добри резултати.

Молим, молбата да ни бъде уважена.

С уважение

2 курс, 2022/2023 година, специалност "Психология", ПУ "Пайсий Хилендарски"

Цветомила Василева Димитрова    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Цветомила Василева Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.