Обявяване чрез закон на македонизацията за геноцид

Уважаеми Български граждани, 

Нашата България за само 150 години успя да изпълни историческият си дневник с богато и емоционално амплитудно съдържание, с воля и устрем да навакса 500 годишната тишина(макар и прорязвана на всеки 70 г.с Да живее България!). От тези 150 г. , половината отново минават в безмълвие. Днес, обаче, историческото време и момент ни призовават да излезем отново на балканската политическа сцена и то като главен герой, а в чисто национален аспект, като родолюбци и пазители на 14 вековното наследство на Старата България. 

Свидетели сме на агресивните попълзновения на оцелелия комунистически проект"македонизъм",целящи легитимацията на едно чудовищно престъпление в много измерения-езикови,културни и човешки. За да сложим край на тия домогвания трябва да му строшим главата искайки обявяването на насилствената "македонизация" за геноцид! Благодаря предварително за подкрепата!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Пламенна Атанасова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...