Петиция за улично осветление и полицейски патрул във кв. Побит камък

До:

Кмета на с. Нови хан

г-н Александър Стоичков

kmet.novihan@gmail.com

Кмета на Община Елин Пелин

г-н Ивайло Симеонов

kmet.elinpelin@gmail.com

Началника на РУ на МВР – Елин Пелин

г-жа Миглена Банова

(чрез Областна дирекция на МВР - София)

odmvr-sofia@mvr.bg

Областния управител на Софийска област

г-н Иван Иванов

sofoblast@government.bg

ПЕТИЦИЯ

от името на постоянно живущите и притежаващите имоти във кв. Побит камък,

с. Нови Хан, Общ. Елин Пелин

Уважаеми дами и господа,

Набезите на крадци, нахлуванията с взлом и посегателствата върху имотите и вещите ни зачестиха за последния месец и половина. Вероятно знаете това, защото част от кражбите са регистрирани официално. Декларираме, че реалните кражби са в пъти повече. Преди Нова година имаше поне две нападения - на ул. Незабравка и в района на Римски път. В последните 2 седмици има поне 6 къщи, в които е проникнато с взлом през нощта. Един от сигналите до полицията от края на месец януари беше едновременно за 3 къщи в района на ул. Васил Левски. Има кражби на предмети за хиляди левове, както и повреди по имотите.

Във вилната зона има много постоянно живеещи семейства. Има жени, деца и възрастни хора. Те не се чувстват спокойни за себе си и имуществото си.

Настоятелно Ви молим за защита! Настоятелно Ви молим за осветление на всички улици! Част от уличните лампи или не работят, или изобщо липсват.

Вече виждаме да минават полицейски автомобили през деня, за което сме благодарни, но молим за патрулиране и през нощта или както сметнете за необходимо за постигане на спокойствие и сигурност!

Абсурдно е да водим такава кореспонденция, тъй като се стараем да сме изрядни данъкоплатци и съвестни граждани, но за съжаление, се налага.

Молим за съответните действия по компетенция!

С уважение,

кв. Побит камък, с. Нови Хан, Общ. Елин Пелин    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам кв. Побит камък, с. Нови Хан, Общ. Елин Пелин да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.