Да подкрепим доц. Мангъров

Уважаеми приятели, съмишленици,граждани и колеги на доц. Мангъров,

Доцент Атанас Мангъров е подложен на подла, страхлива, координирана атака от страна на поръчковите медии,  Българския лекарски съюз и вече от прокуратурата.
Софийската районна прокуратура се „самосезира“ и образува проверка срещу доцент Мангъров за „всяване на паника“.. Питам аз къде беше прокуратурата през последните две години,когато всеки ден ни облъчват отвсякъде със страх и паника и ген. Мутафчийски ни повтаряше всеки ден,че яко ще се мре? Защо тогава прокуратурата не се самосезира за насаждане на страх и масова психоза? След разпускането на НОЩ психологическият тормоз върху хората не спря, напротив! Всяка сутрин задължително разни математици,професори, вирусолози и всевъзможни хора ни плашат и паникьосват! Мен лично не,но много други хора им вярват и буквално умряха от страх! Очевидно прокуратурата не преследва престъпниците и лъжците,а действа избирателно,опитвайки се да заглуши истината! Въпросът е чии интереси обслужва прокуратурата? Със сигурност не са тези на българския народ и истината! И тук ще кажа,че колкото повече някои хора  се опитват да запушат устата на доц. Мангъров, толкова по- ясно става на хората,че това , което той говори е истина и определи институции и кръгове от хора всячески се опитват да прикрият собствените си лъжи и престъпления! Е,рано или късно истината излиза на яве! Да се стягат, защото моментът е дошъл!

БЛС не е медицинското съсловие на България! Сигурна съм,че има много достойни лекари , медицински сестри, медицински работници и учени,които служат на науката и на хората,както прави доц. Мангъров и са на неговото мнение,но ги е страх да ги изразят или нямат тази възможност! Нека покажем на БЛС и прокуратурата ,че сме много и устата на истината не може да бъде затворена!

Нека силите, които смятат, че ще успеят да се саморазправят с доцент Мангъров, да знаят, че зад него стои БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! Ще го защитим с всички сили и средства!

Моля,подпишете и разпространете тази петиция,за да достигне максимален брой хора и да защитим един достоен,честен и всеотдаен лекар!

Да живее истината!

Да живее България!

Румяна Пламенова Генкова    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Румяна Пламенова Генкова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.