Българите против отвореното писмо срещу отзоваването на Пламен Георгиев като генерален консул

До Министър- председателя на Р. България г-н Кирил Петков                        

До Министъра на външните работи г-жа Теодора Генчовска     

До всички медии     

Ние, долуподписаните в тази петиция се разграничаваме от отвореното писмо на представители на български асоциации срещу отзоваването на Пламен Георгиев като генерален консул във Валенсия и заявяваме, че сме разбрали за съществуването му от българските медии.                                                                                                                                                                                                 

Искаме да подчертаем, че това писмо никога не е било обсъждано публично, нито пък въпросните представители на асоциации са упълномощени да представляват българската общност в консулски окръг Валенсия. Така написани като податели те могат да представляват единствено членовете и симпатизантите на съответните асоциации, но само ако са спазени всички изисквания, заложени в статутите им, а такива документи не са приложени. Поради този факт ние считаме, че въпросните представители са изложили само своето лично мнение и са подписали писмото само от свое име. 

11140.jpg

2228.jpg

 

3334.jpg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Пеци Петров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...