Почита ли ПП „Възраждане” своите паднали герои?

В началото на януари тази година внезапно ни напусна известният преводач от китайски език Петко Хинов на 49 г. COVID-19 го откъсна от любящата му жена и четирите му деца, най-малкото от които все още бебе. Овдовялата му съпруга не владее добре български и няма достатъчно средства, за да се издържа в страна, печално известна с враждебната си и оскъдна социална система. 

Като истински възрожденец Петко Хинов спомогна за учредяването на клона на партия „Възраждане“ в гр.Севлиево, където живееше. Защитавайки това, в което най-върло вярваше, той стана жертва на измислената болест. Отказвайки да се ваксинира, Петко следваше плътно проповядваната от партията линия на действие. Вероятно щеше да дойде на 12 януари да щурмува Народното събрание и да се бори за свобода. Това е вече невъзможно.

Партия „Възраждане“ защитава правото ни на избор и връщането към нормален живот и се противопоставя на античовешките и тоталитарни противопандемични мерки, наложени в страната от октомври 2021 г. Благодарение на трудолюбивите и свободолюбиви български граждани, „Възраждане“ успя да изпрати 13 народни представители в парламента на последните избори и да получи партийна субсидия от 8 лв. на глас. За цялата 2021 г. партията е получила 307 863 лв., изплащани от нашите данъци. За целия мандат на този парламент, „Възраждане“ ще получи общо 1 020 544 лв. Субсидия, която партията неведнъж е казвала, че не иска и че ще се бори да бъдат премахната. Редно е парите, дошли от гражданите, да се върнат при тези от тях, които са паднали в битката за свобода, защитавайки плътно програмата на партията. Както председателят Костадин Костадинов наскоро каза, народът е господарят. 

Затова призоваваме партия „Възраждане“ да подпомогне осиротелите семейства в резултат на смърт от COVID-19 със своята партийна субсидия. Нека тази благородна мисия започне от семейството на Петко Хинов. Нека смъртта на Хинов не е безславният край на един борбен живот, а началото на едно добро и родолюбиво дело. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Иванъ Петровъ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...