Граждани срещу изграждането на крематориум в кв.Триъгълника.

До Директора на

 

РИОСВ - СОФИЯ

 

Чрез инж.Димитър Диммов 

 

Кмет на р-н Надежда

 

 

 

СИГНАЛ

 

от живущи в кв. „Триъгълника“, р-н „Надежда“

 

Във връзка с инвестиционно предложение от “Харон Плюс” ЕООД, ЕИК 203537826, бул . “Пенчо Славейков” 27 чрез офис на Погребална агенция Харон тел.0895090270 или 070016601 постъпило на 21.08.2021, вх. №18008 МОСВ-РИОСВ-София.

 

Г-н Директор, предлагаме на Вашето внимание възражение относно намерението на фирма “Харон Плюс” да изгради съоръжение  за кремиране на територията на кв. “Триъгълника”, р-н “Надежда”. В приложените документи на инвеститора е упоменато, че въпросното съоръжение е “далеч от жилищни сгради”, което не отговаря на истината. Най-близките жилищни сгради отстоят на 90-100 м., за което прилагаме и снимка. Кварталът е гъсто населен, като на територията му има и училище. 

 

Уважаеми г-н Директор, жителите на квартал “Триъгълника” са категорично против изграждането на крематориум на територията на квартала им. 

 

Надяваме се на Вашето съдействие за недопускане изграждането на гореописаното съоръжение. 

 

В противен случай сме готови да преминем към гражданско неподчинение. 

 

 

Жители на квартал “Триъгълника”

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Иван Кирилов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...