Плаж за домашни любимци

С настъпването на горещите летни дни, всеки собственик на домашен любимец изпада в до болка познатата неприятна ситуация " Къде да отида с кучето на плаж, така че да не преча и да не ни пречат,все пак всеки от нас заслужава спокойствие. Да, има неохраняеми зони на плажа,позволени за домашни любимци, но и там има недоволни от кучетата плажуващи . Все пак обществото е толерантно към шумните човешки деца. Призовавам за същата толерантност и към четириногите ни деца, които също вдигат шум и хвърлят пясък, което е нормално на техния език на общуване. Няма ли достатъчно място за всички хора, решили да се насладят на бургаските плажове? Има! А хората с домашни любимци и самите кучета не заслужават ли същата наслада? Молим, за малко късче предназначено точно за такива, като нас, собственици, обичащи своите четириноги приятели, които искат да сигурят, както на тях, така и на себе си спокойна среда за игра и плаж, без угризения и страх, че ще предизвикат нечие недоволство. Жив пример е гр. Царево, където вече има изграден такъв плаж ( който не изисква много средства, просто опъване на една мрежа).

С подписването си упълномощавам Валентина Радилова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.