ПРОТИВ Снемането на охраната от Главният Прокурор на Република България

Нашето желание е да изясним логиката и мотивите причина за решението ЗА снемане на охраната от длъжностното лице ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Заявяването на мотив - " Главният прокурор на Русия няма охрана ", е меко казано смешен и неуместен.

В 2021 година, Република България, която е била ротационен председател на ЕС, не може и не бива да бъде сравнявана, с държава НЕ ЧЛЕНКА на съюза, извън ШЕНГЕН / присъединяване към който сме започнали /, да служи за пример и сравнение, тъй като у нас отсъстват ориенталски черти.

В този ред на мисли, и с мисълта за опазване на ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА и СИГУРНОСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ, Ние Ви призоваваме г-жо Митева, да преразгледате становището си относно въпроса по снемане на служебната охрана от ДЪРЖАВНАТА ПОЗИЦИЯ - ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Теодор Куцаров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...