За незабавно предприемане на действия от кмета на Община Кърджали за изчистване улиците на града от безстопанствените кучета и за тяхното кастриране по хуманен начин.

Скъпи съграждани,

До кога ще чакаме да се реши проблема с безстопанствените кучета по улиците на град Кърджали? Всеки ден се събуждаме с новина за поредният нападнат от улични кучета - майки, деца, младежи, възрастни. Утре този пореден може да сте вие, а не дай си боже вашето дете. Градът се превърна в един кучкарник, всяка сутрин денят ми започва с гонка на кучета след случаен автомобил. Нека вземем нещата в свои ръце и да подсетим кмета, че ние също живеем в този град! Моля ви да подпишете тази петиция за незабавно предприемане на действия от кмета на Община Кърджали за изчистване улиците на града от безстопанствените кучета и за тяхното кастриране по хуманен начин. Силни сме когато сме заедно! Благодаря ви предварително за подкрепата!

 

https://rodopi24.blogspot.com/2021/08/blog-post_86.html

https://rodopi24.blogspot.com/2021/07/blog-post_726.html

8-07-mosta.jpg5-08-kucheta.jpg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Сечкин Мехмед да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...