Да помолим ИТН да купят гребен, ножица и бели тениски на Тошко Йорданов

Здравейте, 

С оглед на създалата се ситуация по отношение на новата власт и имайки предвид че Слави Трифонов е извстен като човек, който не обича да плаща, смятаме, че е редно да помолим парламентарната група на Има Такъв Народ да отпуснат средства, да съберат средства или да направят кампания за събиране на средства и да направят подарък на господин Тошко Йорданов. 

Господин Тошко ще представлява българският народ и избирателите и симпатизантите си в парламента. Господин Йорданов има належаща нужда от гребен. Освен това, според споеделени мнения има нужда и от нови тениски тип V neck, различни от евтината черна тениска, която носи под сакото си. Бели такива са много добро решение. Пърхут не се вижда. 

Въпреки, че доста хора настояват и за чифт ножици, сметнахме, че това едва ли е толкова належащ инструмент. Господин Йорданов би могъл да реши да се подстриже сам. 

Да помогнем на българските политици да не ни излагат. Те няма да се променят. Те няма да станат по-премерени в изказа си и по-търпеливи, но те могат да изглеждат малко повече като възпитани и образовани хора. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ведра България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...