НЕКА ВЪРНЕМ МИУЕНКА В СТАЯ 332

 С тази подписка бихме искали да върнем Миуенка в стая Covid. Заявяваме необходимостта от Миуенка, т.к. изпитваме затруднения с поръчването и доставянето на кафе. Освен това, желанието ни е Миуeнка всяка сутрин да чисти кафе машината.

Моля , подкрепете подписката за да бъдем бодри и максималко продуктивни в стая Covid.

Липсват ни патентованите реплики на Миуенка – ще споделим само част от тях, подари ограничеността на символите – „абе вие нормални ли сте уе“, „трай там уе“, „толкова си смотан, че няма накъде…“, „шъ ти тресна теста на главата проста…“, „отслабнал си умствено“, „шъ ти завра маската в носа“, „да не мислиш, че ставаш за гледане“, „шопска кратуна“, „ще те причакам пред фонда и ще те гръмна“, “малоумници такива“, “болен ти е мозъка“.

Липсата на Миуeнка ни промени - Вал по-малко говори, Деси не е толкова емоционална, малката почти не се обажда, а Беро не говори за кекс.

Ако гореизложените мотиви не са достатъчно аргументирани, искрено ще споделим, че Миуенка е част от нашето второ семейство, което вече не е същото.

Осъзнахме, че човек опитвайки се да бъде отговорен и притиснат от все по-кратките срокове в службата, пренебрегва здравето си, а понякога това може да се отрази на околните. Но и ние не сме безгрешни…

Най-ценното нещо, което трябва да запазим е човечността! – тя е там някъде скрита дълбоко в сърцата ни. За съжаление тази пандемия ни накара да се чувстваме като пасажери на Титаник и да губим човешкия си облик. Загубихме много – загубихме усмивките си, изгубихме топлината в сърцата, изгубихме мечтите си, изгубихме душите си... Несъзнателно се превърнахме като главни герои на Молиер…

Трябва да преминем през това изпитание на времето, да се поучим и съхраним като истински хора.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Коронко Щамов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...