Да подкрепим министър Кирил Петков, да продължи да бъде министър на икономиката и в следващото редовно правителство на Република България!

ПОГЛЕДНЕТЕ ДОБРЕ ТОЗИ ЧОВЕК ! НЕ СМЯТАТЕ ЛИ , ЧЕ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ИМАМЕ ПОЗИТИВНИТЕ ПРИМЕРИ ПРЕД ОЧИТЕ СИ, ЗА ДА ИМАМЕ ДОРИ И МАЛКАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ ТЕЖКИЯ ЗАСТОЙ В КОЙТО ВСИЧКИ НИЕ КАТО НАЦИЯ ПОЗВОЛИХМЕ ДА БЪДЕМ ВКАРАНИ ? НИЕ (ГРУПА ОТ МЛАДИ ХОРА) СМЯТАМЕ, ЧЕ САМО БУДНОТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО МОЖЕ ДА БЪДЕ КОРЕКТИВ НА КОЯТО И ДА Е ВЛАСТ , НА КОЕТО И ДА Е БИЛО ПРАВИТЕЛСТВО. ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА АКО СЪБЕРЕМ ДОСТАТЪЧНО КРИТИЧНА МАСА ОТ ХОРА КОИТО СЕ ПОДПИШАТ ПОД ТАЗИ ПЕТИЦИЯ, ЩЕ ДАДЕМ ЯСЕН СИГНАЛ НА АРХИТЕКТИТЕ НА СЛЕДВАЩИЯ КАБИНЕТ , КОИТО И ДА СА ТЕ , ЧЕ НИЕ КАТО БУДНИ ГРАЖДАНИ ВИЖДАМЕ ПОТЕНЦИАЛА НА КОНКРЕТНА ЛИЧНОСТ, КОЯТО Е ИЗЦЯЛО ТЕХНОКРАТСКИ НАСОЧЕНА И ЖЕЛАЕМ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ УПРАВЛЕНСКИЯ ЕКИП НА ДЪРЖАВАТА !

kiril-petkov-1400-x-1750.jpg

С подписването си упълномощавам БудниБг да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.