Да създадем безопасно място за спортуване на детския отбора по Биатлон и безопасна пешеходна зона до Сапарева баня

" Състезателите по биатлон и ски бягане от Сапарева баня поставиха абсолютен рекорд по спечелени медали, след като в рамките на няколко дни завоюваха невероятните 55 медала. "

Знаете ли къде тренират тези Шампиони ...На улицата между колите , отсечката на платното от кв.Гюргево до село Сапарево , Община Сапарева баня. Пътя е двулентов , а отсечката е скоростна за колите .Респект към  родителите , които въпреки страха не спират децата си от спорт .Респект на треньорите , които правят Шампиони въпреки условията и Благодарности на Господ , че няма инциденти !!!

Отсечката е особено нужна и за пешеходна връзка на село Сапарево с Областният град .Аптека в селото няма и всички възрастни с рецептурни книжки трябва да ходят до града .Такава безопасна пешеходна зона липсва , зависими от междуградският транспорт .

Дайте гластност на петицията и с гласовете си да събудим общината към действия !!!

Ина Методиева Българско Лято    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Ина Методиева Българско Лято да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.